За нас

Хотели и почивки в Тасос

Вашият онлайн туристическo меню съдържа избрани хотели в Тасос евтини почивки незабравимо преживяване в красив зелен остров с девствени плажове на остров Тасос.

Сайтът ThassosParadise е пълно ръководство за хотели, стаи, студиа, апартаменти, бунгала, включва всички селища на остров Тасос, най-красивите плажове на острова, чрез които можете да намерите безброй хотели, апартаменти на атрактивни достъпни евтини цени дори къмпинг за пътници с ограничен бюджет.

Пълно ръководство за хранене и нощния живот.Можете да се свърже директно за резервация на стая с хотел по ваш избор или да направите резервация онлайн или по телефона на номерата които ще намерите в сайта ThassosParadise заедно с информация за цените и предложения за настаняване.

Намирате бързо и лесно луксозни или евтини места за отсядане в хотели  на о-в Тасос, имате възможност да разгледате снимки на хотели и красиви пейзажи за да се запознаете с местата които Ви очакват!С уебсайта ThassosParadise Вашата почивка на красивият остров Тасос Северно Егейско море е игра.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Тасос хотели резервация