Сотира Стаи Скала Сотирос Тасос

Сотира Стаи Скала Сотирос
Сотира Стаи – Sotiras Rooms

Той се намира на остров Тасос в село Скала Сотирос, на няколко метра след влизане в селото, от страната на плажа.Хостела е с ремонтирани стаи с тераси и невероятна гледка към морето и планината.

Представяме Ви Скала Сотирос се намира на югозападната страна на остров Тасос,на 5 минути от пристанището в Скала Прино и на 15 минути от Лимена.

Плаж

Скала Сотирос разпоолага с два организирани плажа, достъпни за всеки. Научете повече за най-добрите плажове на остров Тасос.

Село

Скала Сотирос се намира на главен път свързващ Тасос,пълен с девствената красота на острова, голям избор за отпочиване и приятно изкарване, както в населените така и извън населените места.

Кафе,бар,плажни барове,дискотеки,мини маркети и национални фурни за хляб.На много малко разстояние се намира банкомат и единствената болница на острова.Столицата на острова-Лимена се намира на 15 минути път с кола.Леменария на 20 минути,а пък Потос на 25минути.

Специално внимание се обръща на горното.

Село Сотирос, скрито в невероятна зеленина,намиращо се на 380 метра надморска височина,съчетано със стара археология в цялото село.Студена вода,течаща от каменната чешма на центъра.

Хостел Sotiras Rooms има 13 стаи с невероятен изглед към морето.Всички стаи са обурудвани с телевизор,хладилник,топла вода през цялото денонощие и wi-fi.

Допълнително за всички почиващи има обща кухня,напълно обзаведена; безплатен паркинг и барбекю.

резервация

За повече информация относно островните и хотелските резервации, моля свържете се с имейл yavorova@yahoo.com

Сотира Стаи Скала Сотирос Тасос

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Тасос хотели резервация